Asirom a lansat RCA cu facilitati de CASCO

Postat la 09 iunie 2010 31 afişări

Polita permite soferilor asigurati sa ceara despagubirea direct de la companie, pentru daunele produse masinii in urma unui accident rutier provocat de un alt sofer.

"Speram ca noul produs, RCA+Casco partener, sa ne aduca peste 100.000 de clienti noi, pana la sfarsitul anului", spune Catalin Stroe, directorul diviziei de vanzari alternative de la Asirom. Practic, polita le permite asiguratilor sa nu mai astepte repararea masinii pe RCA-ul celuilalt sofer, ci sa mearga direct la Asirom, compania recuperand ulterior banii de la asiguratorul soferului vinovat, reducand astfel timpul de asteptare si formalitatile suplimentare.

Tariful de prima variaza intre 30 si 160 de lei pe an, in functie de categoria vehiculului si de suma asigurata declarata. Pretul noului produs este mai mic decat cel pe care il aveau politele simple RCA, pana la 1 iunie. Stroe a dat exemplul unui Logan 1.4, pentru care un client care achizitioneaza noul produs va plati o prima de 414 lei pe an, in timp ce pana la 1 iunie, doar pentru RCA, ar fi platit 466 de lei.

Polita este valabila pentru accidentele care au avut loc in Romania, iar polita se poate incheia pe perioade de sase sau 12 luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Asirom,
RCA,
CASCO
/actualitate/afaceri/asirom-a-lansat-rca-cu-facilitati-de-casco-6337813
6337813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.