Android, mai rapid decat iOS 4.3, sistemul de operare al iPhone 4

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 17 martie 2011 21 afişări

Cea mai noua versiune a sistemului de operare Android pentru telefoane mobile inteligente este cu 52% mai rapida decat versiunea 4.3 a iOS, sistemul care functioneaza pe iPhone 4, potrivit unui studiu realizat de Blaze Software.

O pagina web se incarca pe un telefon cu Android cu o secunda mai repede decat pe un iPhone 4, potrivit specialistilor Blaze Software care au facut in total 45.000 de teste. Un telefon Google Nexus S cu browser Chrome, timpul mediu de incarcare a unei pagini de internet este de 2,1 secunde, in timp ce un iPhone 4 are nevoie de 3,2 secunde.

Pentru teste, specialistii au folosit cele mai importante 1.000 de site-uri din lume potrivit clasamentului Fortune, navigand pe internet atat printr-o conexiune 3G, cat si prin wireless. Concluzia a fost ca in 84% din cazuri, telefoanele cu sistem Android au fost mai rapide decat modelul Apple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
android,
iphone 4,
sisteme de operare,
it&c
/actualitate/afaceri/android-mai-rapid-decat-ios-4-3-sistemul-de-operare-al-iphone-4-8070868
8070868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.