Afaceri de 35,1 mil. euro pentru Ozone Romania in 2008

Postat la 10 februarie 2009 13 afişări

Compania farmaceutica Ozone a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 35,1 milioane de euro, in crestere cu 19% fata de 2007

“Aceasta crestere s-a datorat atat extinderii portofoliului de produse cat si eficientei dovedite de modelul sau de business si strategiei de dezvoltare”, au declarat reprezentantii companiei. Rezultatele financiare consolidate neauditate pentru grupul Ozone Laboratories arata o crestere de 44% pentru 2008, cu o cifra de afaceri de 77 milioane euro fata de 53,5 milioane euro realizate in 2007.

Pentru toate pietele relevante in care Ozone isi desfasoara activitatea, cresterea procentuala a vanzarilor realizate in 2008 a fost de 2 cifre. “Aceste rezultate vin sa confirme obiectivele financiare si structurale setate pentru 2008 in contextul provocarilor deosebite din piata.

Am urmarit cu strictete planul de dezvoltare organizationala propus pentru 2008, iar rezultatele obtinute arata ca Ozone devine un jucator important pe piata farmaceutica pe ambele segmente OTC (medicamente eliberate fara prescriptie medicala – n.red.) si RX (medicamente eliberate cu prescriptie medicala – n.red.)”, a declarat Christopher Henwood, CEO al companiei.

Compania, care este controlata de actioanarii A&D Pharma, cel mai puternic grup farmaceutic la nivel local, mai este prezenta si in Bulgaria, Polonia, Slovacia, Ungaria si Cehia. Compania activeaza pe piata locala printr-o filiala incepand cu 2002.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/afaceri-de-35-1-mil-euro-pentru-ozone-romania-in-2008-3890320
3890320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.