Adrian Streinu-Cercel, anunţ despre următorul val pandemic: „Asta tot din cauza noastră”

Postat la 03 decembrie 2021 492 afişări

Adrian Streinu-Cercel, anunţ despre următorul val pandemic: „Asta tot din cauza noastră”

Adrian Streinu-Cercel, preşedintele Comisiei de sănătate a Senatului, a declarat, vineri, citat de Agerpres, că românii se comportă ca şi cum ar vrea să se infecteze cu coronavirus, pentru că nu poartă mască şi refuză vaccinarea. Astfel, la începutul anului 2022, vom avea un noul val pandemic, a avertizat Streinu-Cercel.

„Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, foarte probabil, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic şi asta tot din cauza noastră, că nu înţelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineaţa şi până seara, că nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înţelegem…

De ce nu înţelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama şi constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie”, a spus Streinu-Cercel la o dezbatere publică.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.