Acţiunile Facebook intră la tranzacţionare pe sistemul alternativ al BVB

Postat la 29 noiembrie 2012 13 afişări

Acţiunile Facebook vor intra vineri, 7 decembrie, la tranzacţionare pe sistemul alternativ (ATS) al Bursei de Valori Bucureşti, fiind aduse de casa de brokeraj Tradeville, care a cotat pe piaţa locală şi alte companii internaţionale.

Tradeville va fi market maker pentru aceste acţiuni, astfel că va ţine preţul de la Bucureşti la un nivel foarte apropiat de cel de pe piaţa Nasdaq din SUA. Totodată, investitorii vor găsi permanent contraparte atât la vânzarea, cât şi la cumpărarea acţiunilor.

Casa de brokeraj a anunţat încă din luna august că intenţionează să aducă titlurile Facebook pe sistemul alternativ de tranzacţionare de la BVB.

Imediat după listarea Facebook, în luna mai, Tradeville a permis clienţilor săi să mizeze pe scăderea preţului acestor acţiuni, prin intermediul tranzacţionării contractelor pentru diferenţă (CFD) cu activ suport pe titlurile celei mai mari reţele sociale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Acţiuni,
Facebook,
tranzacţii,
BVB
/actualitate/actiunile-facebook-intra-la-tranzactionare-pe-sistemul-alternativ-al-bvb-10357694
10357694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.