A treia zi de proteste antiprezidenţiale în Capitală - FOTO

Postat la 15 ianuarie 2012 50 afişări

Aproximativ 150 de persoane au venit, duminică, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii, sloganul celei de a treia zi de proteste fiind "fără violenţă", după ce acţiunea de sâmbătă a degenerat, 30 de persoane având nevoie de îngrijiri medicale şi alte zeci fiind reţinute în urma violenţelor.

Este pentru a treia zi când oamenii se adună în centrul Capitalei. Sunt calmi şi spun că vor un singur lucru, anume să vorbească despre nemulţumirile pe care le au, să-şi spună păsurile.

Unii manifestanţi spun că au venit pentru a-l susţine pe Raed Arafat, dar numărul acestora este redus în comparaţie cu cel al celor din zilele anterioare. Mesajul s-a schimbat, nemulţumirile fiind în principal legate de problemele sociale şi economice.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-treia-zi-de-proteste-antiprezidentiale-in-capitala-foto-9148508
9148508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.