Tudose şi Trump intră într-un bar

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 ianuarie 2018 1011 afişări

Doar unul iese de acolo, şi ştim cu toţii care-i ăla.

Tudose şi Trump intră într-un bar

Poate pare ciudat să îi ai pe cei doi în aceeaşi propoziţie, dar ambii s-au remarcat printr-un singur lucru: declaraţii stupide.

Să începem cu Trump, pentru că Tudose nu pleacă nicăieri; preşedintele american se întreba aseară, în compania altor oficiali, de ce ar trebui să primească imigranţi din "ţări de c...t" aşa cum ar fi Haiti. Remarca lui Trump a venit în contextul în care i se prezenta o noua variantă a legii imigraţiei, semnată de un grup de senatori din ambele partide aflate la guvernare.

Trump a avut însă ceva în cap atunci când a dat replica, continuând-o cu "ar trebui să aducem mai mulţi din Norvegia".

De aici încolo, sensibilitatea uneori excesivă a americanilor şi-a intrat în rol: Trump a fost numit rasist, elitist şi chiar prost.

Şi chiar dacă Trump a avut ceva dreptate, modul în care a spus-o nu prea îl ajută să îşi spele imaginea. Trump nu face altceva decât să dea muniţie celor de la CNN, NBC, ABC, Politico, Mother Jones... de fapt, tuturor în afară de Fox.

Dincolo de asta, eu apreciez că omul îşi menţine părerea: toţi sunt ştirişti de mâna a treia, care nu au alt scop decât să îl îngroape pe el. Toţi dau ştiri false, pentru că altfel nu se explică părerea lor faţă de liderul suprem. Toţi sunt de rahat, la fel ca ţările din care tot vin imigranţi în Statele Unite.

Revenim la liderul nostru, domnul Tudose, care s-a supărat rău pe declaraţiile colegilor din UDMR. Şi s-a supărat rău de tot, mai-mai să se ducă până acolo şi să le dea o lecţie de drept constituţional.

Tudose, ce-i drept, a zis-o simplu, pe înţelesul tuturor: "Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui.”

Am putea să despicăm firul în patru, să analizăm dacă nu cumva i-a zgâlţâit prea tare pe UDMR-işti, dar nu ştiu dacă ar avea vreun rost. Până la urmă, premierul fost-actual-cine-mai-ştie-dacă-e PSD-ist a zis şi el ce i-a trecut prin cap. Că a zis-o ca pe vremea Securităţii e evident, dar aşa e la TV, mai scapă una-două.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intrare,
bar,
refuz,
declaratii,
norvegia,
ciudat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.