Top 100 cei mai admiraţi CEO: Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour Group – FCM Travel Solutions (România, Bulgaria şi Turcia)

Autor: Florin Casota Postat la 29 aprilie 2017 323 afişări

Javier Garcia del Valle are o experienţă de peste 25 de ani în industria turismului şi locuieşte în România din 2009, când a preluat conducerea Happy Tour.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour Group – FCM Travel Solutions (România, Bulgaria şi Turcia)

În prezent, Happy Tour Group este cel mai mare grup de turism din România, cu afaceri exclusiv în turism şi este deţinut de fondul de investiţii GED. Din grup fac parte Happy Tour şi agenţia de turism online Paravion.

Anul trecut, Happy Tour Group a înregistrat o cifră de afaceri de 94 milioane de euro. Faţă de 2014, numărul clienţilor business ai grupului s-a majorat cu 23%, Happy Tour fiind furnizorul de servicii de călătorie al multor companii importante din domenii precum comunicaţii, retail, energie, FMCG, auto, agricultură etc.

În partea a doua a anului 2015, grupul a decis majorarea capitalului social al Happy Tour, la peste 3 milioane de euro. În ultimii ani, Happy Tour Group a investit milioane de euro în tehnologie, aplicabilă turistului de business dar şi celui de leisure, lucru care a avut o contribuţie semnificativă în creşterea afacerii.

„Ne-am dezvoltat businessul bazându-ne pe tehnologie de ultimă oră, în care am investit milioane de euro. Ne-am dorit să răspundem celor mai complexe nevoi de călătorie ale turiştilor noştri, fie că vorbim de angajaţii din companii sau oamenii care-şi organizează vacanţele prin intermediul grupului nostru. Clienţii noştri sunt în centrul întregii activităţi a companiei”, spunea într‑un material anterior Javier Garcia del Valle, CEO-ul companiei.

Happy Tour Group este afiliat FCM Travel Solutions, una dinte primele cinci companii de travel management din lume.

În 2012 grupul s-a extins în Bulgaria, reprezentând aici FCM Travel Solutions, iar în decembrie a intrat şi pe piaţa din Turcia, ca parte a aceleiaşi afilieri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.