Cine este omul care a dezvoltat biroul local al Google

Autor: Florin Casota Postat la 20 aprilie 2017 153 afişări

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezenţei şi strategiei Google în România, de la deschiderea biroului local în 2010.

Cine este omul care a dezvoltat biroul local al Google

În aceşti aproape şase ani, eforturile Google România s-au concentrat pe sprijinirea companiilor româneşti în utilizarea cu succes a tehnologiilor online, promovarea tradiţiilor şi culturii româneşti cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) şi dezvoltarea abilităţilor digitale în România, prin proiecte specifice în zona educaţiei.

În 2010 Bulucea ocupa poziţia de director de marketing şi business în cadrul subsidiarei locale a gigantului IT american Microsoft; el a făcut un pas neaşteptat şi a ales să părăsească după 12 ani echipa locală a celui mai mare producător de software din lume pentru a pune bazele biroului local al Google, cea mai mare companie din domeniul online la nivel global.

În luna iunie, Dan Bulucea a preluat un nou rol în cadrul Google: director New Business pentru regiunea Asia-Pacific, având obiectivul de a dezvolta noi oportunităţi de afaceri în regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India până în Australia şi Noua Zeelandă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.