100 Tineri manageri manageri de top - editia 2017

100 Tineri manageri manageri de top - editia 2017

100 tineri manageri de top a ajuns anul acesta la a 12-a ediţie. An de an adunam, în paginile acestui catalog, 100 de povesti de succes despre oameni care au reusit în cariera – fie ei antreprenori sau angajaţi în companii. Catalogul nu prezinta un clasament realizat dupa criterii, ci reuneste scurte istorii ale celor care fac performanţa. An de an suntem întrebaţi cum întocmim lista. Si în 2017, ca si în anii trecuţi, am reunit aproape 200 de propuneri de tineri, care nu au fost inclusi în ediţiile anterioare ale acestui catalog. Am ales 100 dintre ei, ca în fiecare an – în funcţie de rolul pe care îl au în organizaţii, de rezultatele departamentelor sau ale companiilor pe care le conduc, de planuri, în funcţie de dinamismul firmei sau al pieţei, în funcţie de impactul pe care îl au în domeniu, în economie si chiar în societate.

Ca în fiecare an, catalogul reuneste un numar aproape egal de doamne si domni, o dovada în plus ca în România nu sunt domenii rezervate unora sau altora, indiferent ca este vorba de IT, energie, motoare sau cosmetice. Sapte dintre tinerii pe care îi prezentam anul acesta au pâna în 30 de ani, ceea ce dovedeste, înca o data, ca nu exista o vârsta anume pentru succes; ei sunt si aceia care s-au nascut în capitalism, care nu cunosc un alt sistem. Dar cumva, privit prin ochelarii topului 100 tineri manageri de top, deosebirile dintre generaţii nu sunt vizibile. Cifrele, deciziile, rezultatele lor si ale firmelor pe care le conduc vorbesc aceeasi limba: a performanţei, a câstigatorilor într-o economie a concurenţei.

Cu totul, am strâns, în 12 ani, 1.200 de povesti despre oameni care cresc companii, branduri, idei, schimba mentalitaţi, sisteme si inoveaza. Ei dezvaluie nu numai cum au reusit, ci si cum au învaţat, ce i-a ajutat, ce si cine i-a inspirat, care sunt pericolele si dificultaţile cu care s-au confruntat de-a lungul timpului. Astfel, cataloagele noastre sunt nu numai culegeri de povesti, ci veritabile manuale de management, cu exemple de situaţii, decizii, studii de caz, cu oameni cât se poate de reali.

Mulţi dintre cei pe care i-am prezentat în paginile cataloagelor au continuat sa se dezvolte, sa continue traiectoria ascendenta pe care mizaseram deopotriva noi, dar si companiile pentru care lucrau atunci când i-am inclus în ediţiile anterioare. Despre unii nu mai stim mare lucru si asta este, cumva, firesc. Nu au cum, toţi cei 1.100 de tineri prezentaţi anterior, sa ajunga sefi de corporaţii sau de banci. Pentru cei mai mulţi dintre ei, discuţiile cu presa nici macar nu sunt o cutuma frecventa, ba dimpotriva. Nu sunt (toţi) imaginea firmelor pentru care lucreaza. Daca nu se află sub lumina reflectoarelor, nu înseamna ca treaba lor este mai puţin importanta.

Dar toţi cei prezentaţi în paginile catalogului sunt câstigatori, în mediul de afaceri privat, unde performanţa este principalul motor de crestere – pentru businessuri, marci, idei, cariere.

Ioana Mihai-Andrei,
Redactor-Sef Business Magazin

 

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă catalogul mai jos la pretul de 100 de lei, TVA inclus.


 

Cantitate: buc.
 

Urmărește Business Magazin

cataloagele business magazin
ZF.ro
Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră
Mai aveţi zile de concediu de anul trecut şi vreţi să nu le pierdeţi? Vedeţi aici ce se întâmplă cu perioada de concediu de odihnă neefectuată
Mediafax
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat? Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Care sunt primele 10 oraşe inteligente din lume. 7 dintre ele se află în Europa, iar România se află în clasamentul general
MonitorulApararii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
România va semna contractul de peste 700 milioane euro pentru obuzierele de 155 mm. în luna martie
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.