Cele mai inovatoare companii din România în 2023. ING Credit Util, cont suplimentar şi card adiţional, 100% online

Postat la 16 mai 2024 21 afişări

Produsul este o inovaţie digitală pentru antreprenori, în platforma de internet banking ING Business. ING Credit Util poate fi obţinut 100% online, prin platforma ING Business, fără dumuri la bancă. Este unul dintre cele mai rapide credite pentru microîntreprinderile şi micile companii cu o cifră de afaceri de până la 9 milioane de lei, din orice domeniu.

Descrierea inovaţiei:

Într-un context imprevizibil, companiile mici au nevoie de susţinere pentru a creşte şi a se dezvolta, iar atunci când apar noi oportunităţi, trebuie să acţioneze rapid, dacă nu chiar imediat. Iar atunci când situaţiile devin dificile, ING Credit Util poate fi folosit pentru diferite cheltuieli curente precum plata salariilor sau a furnizorilor, pentru achiziţii de stocuri, echipamente sau orice alte nevoi are compania. Având în vedere succesul creditului Util din 2022, acesta a devenit şi 100% digital, continuând strategia digitală a băncii.

Elementul de noutate:

„În august 2022, lansam ING Credit Util, un nou credit cu rambursare în rate egale, pe care antreprenorii îl pot obţine pe loc într-un office ING. Din luna iulie 2023, ING Credit Util poate fi obţinut 100% online, prin platforma ING Business, fără dumuri la bancă”, declară Mihaela Oţel, tribe lead business banking lending, în cadrul ING Bank România.

Este unul dintre cele mai rapide credite pentru microîntreprinderile şi micile companii cu o cifră de afaceri de până la 9 milioane de lei, din orice domeniu. Antreprenorii pot obţine până la 500.000 de lei pentru cheltuielile curente sau alte cheltuieli specifice desfăşurării activităţii companiei (furnizori, salarii, obligaţii de plată către bugetul de stat, achiziţii de stocuri etc.) Semnarea documentaţiei de credit se realizează cu o semnătură electronică calificată, oferită gratuit de ING în platforma de internet banking. Verificarea eligibilităţii şi a situaţiei financiare este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanţii materiale. Întregul proces de aplicare pentru creditul online durează aproximativ 10 minute, iar banii sunt disponibili imediat.

Totodată, clienţii ING îşi pot deschide un cont suplimentar online, accesibil în maximum 2 minute de la lansarea solicitării. Contul poate fi deschis în şase monede: lei, euro, dolari, lire sterline, franci elveţieni sau forinţi maghiari. Aceştia pot solicita online şi un card suplimentar, emis pe numele reprezentantului legal, cu posibilitatea trimiterii la adresa poştală dorită. Deschiderea noului cont şi emiterea noului card se pot realiza acum rapid, tot în ING Business, în secţiunea Produse.

Efectele inovaţiei:

„Este unul dintre cele mai rapide credite pentru micii antreprenori din România, iaraceştia au acces imediat la bani, pentru orice fel de cheltuieli (fie cheltuieli curente, salarii, investiţii). Stimulează dezvoltarea acestora şi îi ajută în situaţii neprevăzute, Finanţarea a fost integrată în soluţiile simple şi digitale, disponibile oriunde şi oricând, pentru antreprenorii ING şi afacerile lor”, afirmă Mihaela Oţel.

De la lansare, 35% dintre creditele Util au fost accesate online. În plus, 40% din noile conturi deschise şi carduri emise au fost operate online.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.