X ar putea începe să taxeze noii utilizatori pentru a posta, spune Elon Musk

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 aprilie 2024 14 afişări

X plănuieşte să înceapă să perceapă tuturor noilor utilizatori o "mică taxă" pentru a interacţiona cu postările, a declarat Elon Musk.

X ar putea începe să taxeze noii utilizatori pentru a posta, spune Elon Musk

Răspunzând unui cont care a postat despre posibilele schimbări, şeful Tesla şi Space X a declarat că taxarea noilor utilizatori pentru a posta, a da like şi a răspunde este "singura modalitate" de a opri conturile false sau robotizate de pe platformă.

Anul trecut, X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a lansat un program pilot în Noua Zeelandă şi în Filipine, prin care noii utilizatori trebuiau să plătească un abonament de un dolar pe an pentru a avea acces la funcţii cheie, notează PA Media.

Comentariile lui Musk sugerează că acest proces va fi acum introdus pe scară mai largă.

"Din nefericire, o taxă mică pentru accesul noilor utilizatori la reacţii este singura modalitate de a reduce atacul necruţător al roboţilor", a spus el.

Într-un alt răspuns la un alt cont care a pus sub semnul întrebării această abordare, Musk a spus că taxa ar putea fi în vigoare doar pentru primele trei luni după ce un nou utilizator se alătură platformei.

Miliardarul a declarat că eradicarea conturilor false şi a celor de tip bot a fost o prioritate cheie pentru el atunci când a preluat platforma, la sfârşitul anului 2022. Cu toate acestea, mulţi utilizatori au raportat de atunci că au observat o creştere a conţinutului spam, în parte din cauza reducerilor substanţiale de personal efectuate de Musk, inclusiv a echipei de moderare a conţinutului firmei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
x,
plată

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.