VIDEO Împuşcături la o universitate din Praga: cel puţin 10 morţi şi 25 de răniţi / Poliţia: atacatorul a fost eliminat

Postat la 21 decembrie 2023 36 afişări

VIDEO  Împuşcături la o universitate din Praga: cel puţin 10 morţi şi 25 de răniţi / Poliţia: atacatorul a fost eliminat

Mai multe persoane decedate şi altele rănite sunt raportate, joi, în urma unui incident armat la o universitate din centrul Pragăi, anunţă poliţia cehă, citată de BBC.

Poliţia cehă a anunţat că au fost persoane ucise şi altele rănite în urma unui schimb de focuri de armă în apropierea unei universităţi din centrul oraşului Praga.

Rapoartele sugerează că incidentul a avut loc la Facultatea de Arte a Universităţii Charles, situată în Piaţa Jan Palach.

Autorităţile au declarat că întreaga piaţă şi zona înconjurătoare a fost închisă.

Poliţia a declarat că incidentul continuă şi a îndemnat cetăţenii să se îndepărteze de locul incidentului şi să rămână în interior.

„Deocamdată,  pot da nicio informaţie, am doar informaţii superficiale. Mă duc la locaţie, când ajung acolo vom oferi câteva informaţii”, a declarat pentru ziarul iDNES ministrul de Interne ceh, Vít Rakušan, care va merge în curând la Facultatea de Arte a Universităţii Charles din Piaţa Jan Palach, Praga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
universitate,
raniti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.