TikTok nu va vinde afacerea din SUA

Autor: Petru Mazilu Postat la 26 aprilie 2024 18 afişări

TikTok nu va vinde afacerea din SUA. Anunţul a fost făcut de compania-mamă chineză a TikTok, ByteDance. Recent americanii au adoptat o lege prin care interzic aplicaţia în SUA şi oferă un termen proprietarului să o vândă.

TikTok nu va vinde afacerea din SUA

ByteDance dezminte informaţiile potrivit cărora vrea să vândă TikTok, anunţă BBC.

„ByteDance nu are niciun plan să vândă TikTok”, a anunţat compania pe contul său oficial de pe Toutiao, o platformă de socializare pe care o deţine.

La începutul acestei săptămâni, proprietarii TikTok au spus că vor contesta în instanţă legea din SUA pe care o consideră „neconstituţională”.

Legea care impune vânzarea sau interzicerea platformei în SUA a fost semnată miercuri de preşedintele american Joe Biden. Noua lege oferă companiei ByteDance nouă luni pentru a vinde afacerea şi o perioadă de graţie suplimentară de trei luni, înainte ca o potenţială interdicţie să poată fi aplicată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tiktok,
afacere,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.