Singurul hotel din lume în care poţi dormi în două ţări simultan

Postat la 20 aprilie 2017 1076 afişări

Singura constructie din lume care se intinde in doua tari se afla la granita dintre Franta si Elvetia. Constuita in urma cu mai bine de un secol, cladirea a fost, la inceput, un aprozar, insa in prezent este unul dintre cele mai cautate hoteluri.

Singurul hotel din lume în care poţi dormi în două ţări simultan

Hotelul Arbez, construit chiar pe granita dintre cele doua tari, se remarca mai ales prin faptul ca le ofera clientilor experiente deosebite. Pentru cei aflati in luna de miere exista o camera speciala, in care linia de granita trece chiar prin mijlocul patului matrimonial, astfel ca unul dintre soti doarme in Franta, iar celalalt in Elvetia.

Si restaurantul hotelului este unul deosebit. Este despartit de granita tot la jumatate, intr-o parte servindu-se meniuri elventiene iar in cealalta, meniuri frantuzesti.

Hotelul este foarte popular mai ales in randul turistilor care vor sa vada cum este sa fii in acelasi timp pe teritoriul a doua tari. Iar pentru a trai aceasta experienta, curiosii trebuie sa scoata din buzunare aproximativ 100 de euro, scrie opiniatimisoarei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.