Se poartă Inteligenţa Artificială. Broşa „Pin” de la compania A.I. Humane a primit primele verdicte din partea specialiştilor

Postat la 13 aprilie 2024 145 afişări

Se poartă Inteligenţa Artificială. Broşa „Pin” de la compania A.I. Humane a primit primele verdicte din partea specialiştilor

Dispozitivul Pin de la Humane a primit recenzii negative. La finalul anului trecut, compania a strâns 100 mil. $ pentru proiect.

Ideea din spatele Pin este să înlocuiască parţial smartphone-ul.

Ambiţia a fost mare, rezultatele nu prea. Dispozitivul „Pin” de la compania de Inteligenţă Artificială Humane a primit verdictul din partea specialiştilor din tech: nu e ce trebuie.

La finalul anului trecut, compania a strâns 100 de milioane de dolari ca să înceapă producţia dispozitivului fără ecran şi care se poartă ca o broşă, pe haină. Ideea din spatele lui este să înlocuiască parţial smartphone-ul. Criticii în tehnologie spun că „Pin” este greu de folosit şi nu reuşeşte nici măcar să spună vremea.

Dispozitivul are problemele şi cu traducerile, o caracteristică pe care Humane a folosit-o mult în campania de marketing. În plus, proiectorul „Laser Ink” are o lumină slabă şi proiectează doar lumină verde, iar bateria ţine mai puţin de o zi, chiar şi cu o baterie de rezervă.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
inteligenta,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.