Scandal în Parlament. Drulă, despre pensiile speciale: Modificările adoptate la Senat se vor aplica peste 39 de ani

Postat la 17 octombrie 2023 144 afişări

Scandal în Parlament. Drulă, despre pensiile speciale: Modificările adoptate la Senat se vor aplica peste 39 de ani

Luni, Parlamentul se află la a patra încercare de reformare a pensiilor speciale în ultimii patru ani. Vârsta minimă de pensionare a magistraţilor va urma să crească treptat.

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, luni, proiectul de lege privind reforma pensiilor speciale. Pentru au votat 174 de deputati, 81 au votat împotrivă , iar doi nu au votat.

A fost scandal ieri în Parlament. Liderul USR, Cătălin Drulă a declarat că această lege este o lege a menţinerii pensiilor speciale şi că majoritatea şi-a bătut joc prin cea mai sfidătoare formă a proiectului de până acum.

Liberalul Florian Roman i-a acuzat pe cei de la USR de ipocrizie, iar preşedintele interimar al camerei, Alfred Simon a arătat că prin această lege vor fi mai puţin resimţite aceste pensii speciale.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicare,
modificari,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.