Reteaua de clinici Dora Optics, prezentă în judetele Mureş, Harghita, Cluj şi Sibiu, a finalizat recent o investitie de 5,5 milioane euro pentru constructia unui spital privat în Târgu Mureş

Autor: Roxana Rosu Postat la 04 martie 2024 25 afişări

Reteaua de clinici Dora Optics, prezentă în judetele Mureş, Harghita, Cluj şi Sibiu, a finalizat recent o investitie de 5,5 milioane euro pentru constructia unui spital privat în Târgu Mureş

Reteaua de clinici Dora Optics, prezentă în judetele Mureş, Harghita, Cluj şi Sibiu, a finalizat recent o investitie de 5,5 milioane euro pentru constructia unui spital privat în Târgu Mureş, cu servicii de oftalmologie, cardiologie, ORL şi chirurgie plastic.

”Acest spital adună toate expertiza reţelei Dora Optics; aici efectuăm toate tratamentele şi

intervenţiile de care au nevoie pacienţii care se adresează reţelei noastre judeţene şi

regionale”, a declarat Dr. Madaras Zoltán, CEO Dora Optics.

Prima clinică Dora Optics a fost deschisă în 2008 şi reteaua are acum 12 puncte de lucru.

Spitalul are o suprafaţă de peste 2000 de metri pătraţi şi o capacitate de 30 de pacienţi internaţi, echipa medical fiind formată din 10 specialişti.  Printre serviciile oferite se numără consultaţii, examinări, tratamente, intervenţii chirurgicale, recoltări şi analize, efectuate de către medici specializaţi în oftalmologie, cardiologie, ORL şi chirurgie plastică.

Infrastructura clinicii permite fiecărui domeniu să aibă propriul său bloc operator, permiţând astfel mai multor medici să lucreze simultan.

Spitalul va trece printr-un proces de dezvoltare în două etape: iniţial, personalul de 30 de persoane va oferi servicii de consultaţii ambulatorii şi va realiza intervenţii chirurgicale care necesită internare de maxim o zi. În a doua etapă, va fi posibilă organizarea intervenţiilor chirurgicale mai complexe, efectuate sub anestezie generală, pentru care se poate asigura şi îngrijirea pe termen mai lung. Dezvoltarea va dura cel mult 6 luni.

Dora Optics a raportat în 2022, anul cu cele mai recente date la Ministerul de FInante, o cifră de afaceri de 4 milioane lei şi un profit net de 924.193 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retea,
spital,
mures,
servicii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.