(P)Flip Sustainability in Business Talks, primul eveniment organizat de Flip, dedicat sustenabilităţii în mediul de afaceri

Postat la 06 octombrie 2023 1053 afişări

(P)Flip Sustainability in Business Talks, primul eveniment organizat de Flip, dedicat sustenabilităţii în mediul de afaceri

Flip, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară şi practicile responsabile de consum prin recondiţionarea electronicelor pe care le reintroduc pe piaţă ca noi, organizează Flip Sustainability in Business Talks.

Este primul eveniment propriu Flip, dedicat soluţiilor oferite de economia circulară companiilor din România.

Acesta va avea loc pe 12 octombrie, la Apollo111, începând cu ora 14:30.

Evenimentul va fi moderat de Teodora Tompea, jurnalist, antreprenor şi creatorul emisiunii Planeta eşti tu de pe Digi24.

Studiu despre economia circulară în companiile din România, realizat împreună cu iZi data

În cadrul evenimentului, Flip va lansa un studiu despre practici responsabile privind mediul şi soluţii disponibile pe piaţă pentru companii, care facilitează tranziţia către o economie circulară în România, realizat împreună cu iZi data. Prezentarea rezultatelor studiului va fi realizată de Silvia Luican, Fondator iZi data, şi Emilia Toma, Research Manager iZi data.

Studiul a fost realizat pe un eşantion format din reprezentanţi ai 631 de companii din România, de la antreprenori la IMM-uri şi multinaţionale. Rezultatele studiului vor fi disponibile în mod gratuit, public, pe site-ul evenimentului începând cu data lansării (12 octombrie).

Ce soluţii există pe piaţa românească pentru companiile atente la impactul lor asupra mediului?

Prezentarea rezultatelor studiului va fi urmată de un panel dedicat soluţiilor pe care companiile din România le au în prezent la dispoziţie pentru a-şi reduce impactul asupra mediului. La discuţie vor participa Luminiţa Roşca (General Manager, Stratos), Alexandru Laibăr (Executive Director, CERC), Constantin Damov (Co-Founder, Green Group), Magdalena Caramilea (Sustainability Director, Autonom) şi Alina Saiu (Department Manager - Sustainable Finance in Corporate, Raiffeisen Bank).

Soluţii implementate în companii cu ajutorul Flip

În cadrul evenimentului, în panelul dedicat soluţiilor deja implementate în companii din România cu ajutorul serviciilor din portofoliul Flip Business, vor vorbi Dan Palage (Retail Director, eMAG), Iulia Dorobanţu (Co-Founder, Charger.ro), Lelia Mancaş (Marketing, Communication & CSR Director, Edenred), Aurelia Patulea (Sustainable Finance Manager, BCR) şi Cosmina Gurneanu (Regional Marketing Director SEE & MEA, UiPath). Împreună, vor discuta despre cum au colaborat cu Flip pentru a reduce impactul pe care îl au asupra mediului.

Studii de caz - Public & Privat

În plus, la Flip Sustainability in Business Talks va fi prezentat Codul Sustenabilităţii, realizat de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din Guvernul României, de către Gabriela Ciulacu Biţan (Consilier Superior, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă - Guvernul României).

Sarah Maria Joiţoiu (Group Head of Sustainability, eMAG) va prezenta raportul de sustenabilitate al unei companii româneşti, prin exemplul eMAG.

Reprezinţi o companie din România? Vino la eveniment!

Dacă vrei să afli mai multe despre cum compania ta sau compania din care faci parte poate deveni mai prietenoasă cu mediul înconjurător, înscrie-te pentru participarea în sală completând formularul de pe site-ul evenimentului https://flip.ro/business/sustainability-event-2023, până la data de 9 octombrie.

Accesul la eveniment este gratuit şi se va face în baza confirmării primite pe email. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii.

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
business,
dedicatie,
organizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.