Istoria unei LEGENDE – de ce poarta Maradona doua ceasuri, cate unul pe fiecare mana?

Postat la 08 ianuarie 2018 1097 afişări

Diego Armando Maradona este un personaj extrem de prezent in viata publica si foarte iubit de catre oameni. El a dezvoltat de-a lungul timpului un obicei bizar. La fiecare intalnire, in fiecare meci jucat si de cel mai multe ori cand apare in public, acesta are la incheieturile mainilor cate un ceas. De fiecare data poarta 2 ceasuri, cate unul pentru fiecare mana.

Istoria unei LEGENDE – de ce poarta Maradona doua ceasuri, cate unul pe fiecare mana?

Toti jurnalistii au incercat sa afle secretul din spatele acestui obicei. De ce poarta Diego Armando Maradona doua ceasuri pe mana, unul pe fiecare incheietura? Ei bine, in cele din urma, dupa un interviu cu idolul, oamenii din presa au aflat raspunsul la aceasta enigma, unul surprinzator cu adevarat.

Este atat de simplu! Maradona nu a oferit niciun raspuns complicat acestui mister si a dezvaluit ca decizia este pur rationala, nu tine de nicio superstitie si nu este, asa cum se specula de multe ori in presa, vorba despre niciun contract de publicitate.

Pur si simplu, de fiecare data cand este plecat din tara, Maradona foloseste doua ceasuri pentru a se pastra ancorat in timp, in ambele fusuri orare. Intotdeauna pe un ceas are ora Argentinei, iar pe celalalt are ora tarii in care se afla la acel moment.

Decizia nu este niciun secret si nu reprezeinta nicio superstitie, iar raspunsul este extrem de simplu si sincer, iata. Ba mai mult, conform spuselor legendei din lumea fotbalului, de cele mai multe ori, nici macar nu ar conta brandurile ceasurilor. Insa, pentru mai multa eleganta si unitate, alege de fiecare data doua ceasuri la fel.

In ciuda a ceea ce ati putea gandi, Maradona nu are o colectie impresionanta de astfel de obiecte

Maradona nu este un mare fan al ceasurilor. El considera ca aceste accesorii sunt simple obiecte de utilitate, nicidecum bijuterii sau accesorii de lux. Tocmai de aceea nici nu este extrem de interesat de marca de ceasuri. Totusi, este clar ca alege ceasuri de calitate, bazate insa pe accent pus pe utilitate nu pe design sau pe functii.

Maradona este de cele mai multe ori vazut cu aceleasi doua ceasuri, doua modele sportive Hublot Chrono24. Acestea sunt doua ceasuri care pot ajunge insa la un pret impresionant. De asemenea, exista in gama de ceasuri Hublot si colectia Maradona. Aici se regasesc ceasuri de la preturi cuprinse intre 2000 si 10.000 de dolari.

Asadar, ceasurile purtate de Maradona nu sunt obiecte achizitionate pe baza unui contract de sponsorizare, iar aceasta actiune nu are niciun substrat de advertising la baza. Conform lui Diego Armando Maradona, aceste ceasuri nu reprezinta obiectele unei superstitii, iar simplul raspuns la acest obicei este faptul ca el doreste sa pastreze mereu legatura cu cei de acasa, stiind astfel programul fiecaruia in functie de ora de pe ceas.

Cititi mai multe pe articole

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.