IKEA a obţinut autorizare de construire pentru cel de-al doilea magazin din Bucureşti. Unde se va afla acesta

Autor: Georgiana Călin Postat la 18 octombrie 2017 1135 afişări

IKEA a finalizat procesul de autorizare înainte de a începe construcţia magazinului IKEA de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57 din Capitală, după ce primăria Sectorului 3 a Municipiului Bucureşti a eliberat ieri, 17 octombrie 2017, autorizaţia de construire pentru cel de-al doilea magazin. Compania şi-a propus începerea lucrărilor de construcţie în curând şi are în plan până la finalul anului 2018.

IKEA a obţinut autorizare de construire pentru cel de-al doilea magazin din Bucureşti. Unde se va afla acesta

Cel de-al doilea magazin IKEA din Bucureşti va avea o suprafaţă construibilă de aproximativ 37.000 mp (GBA), devenind astfel cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est la data deschiderii. IKEA Pallady va respecta cele mai recente, avansate şi înalte standarde în ceea ce priveşte proiectarea şi va aplica standarde de construire şi principii operaţionale de business inovatoare şi sustenabile.   

„Ne bucurăm să anunţăm că am obţinut autorizaţia de construire a celui de-al doilea magazin IKEA din România şi că vom începe lucrările pentru noul magazin în curând. Dorim să le mulţumim reprezentanţilor Primăriei Sectorului 3 şi Primăriei Generale a Capitalei pentru sprijinul continuu şi colaborarea excelentă. Pentru că am obţinut deja Autorizaţia de Construire pentru amenajare şi sistematizare teren şi împrejmuire provizorie în luna septembrie, constructorul general a început pregătirea terenului şi împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.