Cine este femeia ce conduce afacerile din România şi Bulgaria mondial cu afaceri de miliarde de dolari

Postat la 23 aprilie 2024 113 afişări

Cine este femeia ce conduce afacerile din România şi Bulgaria mondial cu afaceri de miliarde de dolari

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 094. Julia Kim, preşedinte, Samsung Electronics România şi Bulgaria

Cu o experienţă de 25 de ani în domeniul tehnologiei, Julia Kim face parte din familia Samsung de aproape două decenii, lucrând de-a lungul timpului în mai multe departamente strategice precum marketing, product planning, online marketing sau vânzări şi marketing în regiunea UE. La începutul anului 2022, a fost numită în funcţia de preşedinte al operaţiunilor Samsung Electronics din România şi Bulgaria. Înfiinţată în 2010, Samsung Electronics România ocupă primul loc pe piaţa telefoanelor mobile şi a televizoarelor. Executivul are cunoştinţele solide despre industria în care şi-a construit cariera, dar şi calităţi umane ca empatia şi spiritul de echipă. La România, cel mai mult apreciază deschiderea oamenilor, dispuşi să ajute chiar dacă nu cunosc pe cineva.

Julia Kim este pasionată de golf, îi place să călătorească şi să descopere locuri noi şi culturi diferite, iar atunci când îi este dor de acasă alege fără ezitare o porţie de kimchi, mâncarea ei coreeană preferată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.