Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri legate de înscrierea la creşă, grădiniţă

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 aprilie 2024 11 afişări

Ministerul Educaţiei au adunat cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri legate de înscrierea la creşă, grădiniţă şi în serviciile de educaţie timpurie complementare.

Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri legate de înscrierea la creşă, grădiniţă

Ligia Deca precizează, pe Facebook, că, în perioada înscrierilor, la nivelul fiecărui inspectorat şcolar va fi disponibil un număr telverde, unde părinţii vor putea suna pentru a primi informaţiile de care au nevoie pentru înscrierea copiilor.

Numărul de telefon telverde şi programul de funcţionare vor fi comunicate în timp util de fiecare inspectorat şcolar.

Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri legate de înscrierea la creşă, grădiniţă şi în serviciile de educaţie timpurie complementare au fost publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei: https://www.edu.ro/ghid_intrebari_raspunsuri_inscriere_invatamant_prescolar_anteprescolar?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0-TMBfcHbL4gMBvIXgaz3KX7Ekqrz78gCm-GI14I--h2vtyQDQwb2HJFE_aem_AeG7JFZW_eWKXEyKbSlvoFITrt9X3v7xdEG1ywK-jfh3G2ytZ9XuV8icA4-tRROUJcs-vY7V6lh4pWo9CWUKTTGK

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
întrebări,
înscriere,
creşă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.