ALERTĂ alimentară! PRODUS contaminat în MEGA IMAGE

Postat la 13 mai 2024 77 afişări

ALERTĂ alimentară! PRODUS contaminat în MEGA IMAGE

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a emis o alertă alimentară pentru un produs Mega Image. Astfel, respectivul produs a fost depistat cu pesticide şi a fost retras de la vânzare.

Alertă alimentară pe rafturile Mega Image

Potrivit unui comunicat al ANSVSA, s-a emis o alertă alimentară pentru un produs care era comercializat în reţeaua de magazine Mega Image.

Este vorba despre „Gaea, Ulei de masline extravirgin pentru salata 500ml”, cu numărul de lot L4009, având data de expirare Iulie 2025.

”Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, urmând principiul precauţiei de contaminare încrucişată cu un alt lot la care s‐a detectat prezenţa pesticidului „clorpirifos”. Menţionăm ca lotul L4009 cu termenul de valabilitate: Iulie 2025, nu s‐a detectat pesticidul „clorpirifos”.”, au transmis reprezentanţii ANSVSA.

Cititi mai multe pe www.medaiflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alerta,
contaminare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.