6 alimente care pot să te ucidă pe care majoritatea oamenilor le consuma

Postat la 16 aprilie 2017 6101 afişări

6 alimente care pot să te ucidă pe care majoritatea oamenilor le consuma

4. Carnea gătită în sânge

Marler îşi comandă doar fripturi medii şi binefăcute. Potrivit expertului, carnea trebuie să fie gătită la 160 de grade pentru a omorî bacteria care cauzează E.coli sau salmonela. 

 

5. Ouăle negătite

Pentru oricine a auzit de epidemia de salmonela din 1980 şi de la începutul anilor '90, faptul că ouăle negătite nu sunt recomandate nu reprezintă o noutate. Potrivit lui Marler, riscul îmbolnăvirilor din cauza acestora este mai scăzută decât în urmă cu două decenii - dar el nu îşi doreşte să riscă în continuare.

 

6. Laptele şi sucurile nepasteurizate

Chiar dacă există o mişcare globală care îi încurajează pe oameni să bea lapte ”crud” şi sucuri, pe motiv că pasteurizarea scade valoarea nutriţională a acestor produse. Marler spune că pasteurizarea nu este periculoasă, în timp ce consumul laptelui în această formă, în care sunt sărite anumite etape de siguranţă a alimentelor, poate genera îmbolnăviri cu virusuri, microbi şi paraziţi.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.