45.000 de euro gratis de la stat. Care sunt românii care pot să aplice

Postat la 23 mai 2023 659 afişări

45.000 de euro gratis de la stat. Care sunt românii care pot să aplice

Politicienii au în plan implementarea unui program social prin care românii să beneficieze de un ajutor de 45.000 de euro gratis de la stat. Vestea bună este că există o categorie importantă de români care pot să aplice pentru acest program.

Deşi este încă un proiect de lege supus dezbaterii, există veşti bune pentru românii care vor să-şi construiască o casă. Foarte curând, aceştia o vor putea face pe banii statutului pentru că liberalii propun ca orice român care are copii mai mici de 15 ani şi nu are o locuinţă proprie să primească 45.000 de euro dacă vine din mediul urban şi 30.000 de euro dacă vine din mediul rural.

Mai exact, programul de guvernare al PNL prevede ca familiile cu copii mai mici de 15 ani să poată beneficia de grant-uri de la stat pentru ridicarea unei locuinţe noi.

„Grant de 30% din valoarea construcţiei/ achiziţiei unei locuinţe noi (începută în 2022) familiilor cu copii mai mici de 15 ani şi care nu deţin în prezent o locuinţă (nu poate depăşi suma de 45.000 euro în mediul urban, respectiv 30.000 euro în mediul rural)”, se arată într-un document publicat astăzi.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
aplicare,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.