100 Cei mai admiraţi CEO din România - 097. Alin Tapalagă, Director general, Porsche Inter Auto România

Postat la 24 aprilie 2024 29 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 097. Alin Tapalagă, Director general, Porsche Inter Auto România

Şi-a început cariera în cadrul Porche România în 2007, ca director al mărcii Skoda, iar şapte ani mai târziu a fost numit director general al Porche Inter Auto România, funcţie pe care a deţinut-o vreme de trei ani. În 2010 a preluat o poziţie de expat, fiind managing director al Porche Columbia vreme de şase ani, iar apoi, din 2016 până în 2018 a lucrat ca managing director al Volkswagen Passenger Cars Malaysia. De aproape şase ani s-a întors în România, ca director general al Porsche Inter Auto România, importatorul mărcilor Porsche, Bentley şi Lamborghini şi dealer pentru VW, Audi, Seat şi Skoda. Compania are 12 mărci în portofoliu, iar timpul de livrare variază între cinci luni şi un an şi jumătate.

Alin Tapalagă observa, în prima parte a acestui an, că există o polarizare a clienţilor în România. „Oamenii cumpără ori maşini scumpe, ori maşini ieftine, un trend diferit de ce vedem afară.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.